1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Halkın sağlığı tehdit altında
Halkın sağlığı tehdit altında

Halkın sağlığı tehdit altında

Kurtuluş Köyü Muhtarı Yakup Aksüt, köydeki galvaniz su borularının hala değiştirilmediğini ifade ederek yetkililere seslendi:

A+A-

Muhtar Aksüt, mandıra yeri ve muhtarlık binası gibi ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi. Aksüt, “Kendi yaptığımız caminin açılışını bile henüz yapamadık” şeklinde konuştu. Köyün büyümesi noktasında kırsal kesim arsalarının dağıtılmasının büyük ölçüde önemli olduğundan söz eden Aksüt, “Hükümet kırsal kesim arsası vermeye pek sıcak bakmıyor. Köyümüz neden büyümesin, gençler neden köyden göç etsin?” diye sordu.

Normal standartlarda boruların plastik olduğunu belirten Aksüt, köydeki boruların ivedi olarak değiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Sorunların en erken zamanda çözülmesi gerektiğini belirten Muhtar Aksüt, “Köydeki eksik ve ihtiyaçların çağımıza uygun bir şekilde karşılanmasını istiyoruz” dedi.

Haberin devamı için tıklayınız..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.