1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Hangi masaj neye iyi gelir?
Hangi masaj neye iyi gelir?

Hangi masaj neye iyi gelir?

Hem kaslarınız rahatlasın hem de pırıl pırıl bir cildiniz olsun ister misiniz? Vücudunuzun ihtiyacına göre seçeceğiniz masaj türleriyle kendinizi hiç olmadığınız kadar rahat hissedeceksiniz.

A+A-

1. SPORCU MASAJI

Sporcuların kaslarını rahatlatmak ve sakatlıkların önüne geçmek için yapılan bu masajvücuttaki ödem ve şişkinlik gibi sorunların da ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Bu tip masajların genellikle spor yapan kişiler ve profesyonel sporcular için yaptırılması etkili sonuçlar doğuruyor.

2. İSVEÇ MASAJI

Vücuttaki kan dolaşımını hızlandırmak isteyen kişiler için birebir olan İsveç masajı, kaslar üzerinde bulunan gerginliği azaltarak kasların gevşemesine yardımcı oluyor. İsveç masajında vücudu rahatlatan çeşitli aromatik yağlardan yardım alınıyor. Bu masajın ideal süresi ise genellikle 1 saati geçmiyor.

3. YÜZ MASAJI

Yüz masajı yüz kaslarını rahatlatmak için uygulanıyor. Yüz masajı genellikle uyku sorunu çekenler, baş ağrısı şikayeti olanlar ve merkezi sinir sistemini rahatlatmak isteyenlerin tercihi oluyor. Yüz masajı ile birlikte yüz kaslarındaki baskı azalıyor ve kişinin konsantrasyon gücü artıyor. Yüz masajı dekolte, boyun ve omuz bölgesini de içeren bir masaj türü ve bu bölgelerde sorunu olanlar için de ideal bir çözüm.

4. THAİ MASAJI

Hindistan ve Çin kökenli olan Thai masajı, masaj yapanların el ve avuçları aracılığıyla vücuttaki bazı belirlenmiş noktalara bir tür basınç uygulaması ile yapılıyor. Buradaki amaç vücudu stresten arındırmak ve vücudun dengeli aura'sına kavuşmasını sağlamak.

5. ANTİ-SELÜLİT MASAJI

Kadınların gözdesi olan anti-selülit masajı ile vücudun kan dolaşımı hızlandırılıyor ve vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılması hedefleniyor. Ödem ve selülit gibi istenmeyen cilt görüntülerinin ortadan kaldırılması ile vücut daha şekilli ve diri bir yapıya bürünüyor.

6. AROMATERAPİ MASAJI

Aromatik ve bitkisel bazlı yağlarla vücudun belirli bölümlerine hafif dokunuşlar uygulanması esasına dayanan aroma terapi masajı, masajın kendisi kadar bitkisel içerikli yağlarla da kişiyi rahatlatmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.