1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Hasan Çakmak Denizli’de kitaplarını imzaladı
Hasan Çakmak Denizli’de kitaplarını imzaladı

Hasan Çakmak Denizli’de kitaplarını imzaladı

Uluslararası birçok edebiyat ödülü sahibi Kıbrıslı yazar Hasan Çakmak Türkiye’nin Denizli şehrinde kitaplarını imzaladı.

A+A-

Uluslararası birçok edebiyat ödülü sahibi Kıbrıslı yazar Hasan Çakmak Türkiye’nin Denizli şehrinde kitaplarını imzaladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi salgını nedeniyle yurtdışındaki kültür sanat çalışmalarına ara veren Hasan Çakmak yeniden imza günlerine başladı.

Yazar Hasan Çakmak son yayınladığı “Umuda YOLculuk” isimli kitabının tanıtım çalışmaları çerçevesinde Tütkiye’de; Ankara, İstanbul, Konya ve Adalar’dan sonra Denizli’de kitaplarını imzaladı.

Denizli Büyük Şehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Tiyatro Festivali ve Kitap Furarı’na davet edilen Hasan Çakmak bu etkinliklerde kitaplarını Denizili sanatseverler için imzaladı.

Yazar Hasan Çakmak’ın seyahatname türünde kaleme aldığı Umuda YOLculuk isimli çalışma kısa bir süre önce okuyucuya sunulmasına karşın piyasadan tükenerek 2. baskısını yaptı.

Umuda YOLculuk isimli kitabın kapak resmini İzmirli ressam Kevser Alpsalcı çizdi.

Kitap şuanda Kıbrıs ve Türkiye haricinde 10 ülkede kitapseverlerin beğenisine sunulmuş durumda.

Geçtiğimiz İstanbul’da düzenlenen Direklerarası Seyirci Ödülleri Jurisi, yazar Hasan Çakmak’ı Uluslararası Kategoride kültürlerarası köprüler  kurduğu gerekçesi ile ödüle layık bulmuştu.

Hasan Çakmak Umuda Yolculuk isimli kitabının tanıtım çalışmaları nedeniyle Denizli sonrasında İngiltere’nin başkenti Londra’da okuyucuları ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.