1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Hasan Çakmak’ın seyahatnamesi 4. baskıyı yaptı
Hasan Çakmak’ın seyahatnamesi 4. baskıyı yaptı

Hasan Çakmak’ın seyahatnamesi 4. baskıyı yaptı

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak’ın kaleme aldığı “İnsanın Hayalleri Olmalı” isimli seyahatname türündeki kitabı 4. baskısını yaptı.

A+A-

2017’nin mart ayında okuyucu ile buluşan kitap piyasadan tükenerek 4. baskıyı yaptı.

10 ay gibi bir sürede 4. baskıyı yapan “İnsanın Hayalleri Olmalı” isimli kitabın 3. Baskısı 10 bin adet basılmıştı.

Ankara Sahil Yayınları’nda okuyucuya sunulan kitapta yazar Hasan Çakmak‘ın kaleme aldığı 10 ülke ve 10 şehir anlatılıyor.

170 sayfa olarak okuyucuya sunulan kitabın, kapak fotoğrafını Türkiyeli fotoğraf sanatçısı Emine Ülkerim çekerken, kitabın düzeltmelerini Can Sözer yaptı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Gonca Aydemir’ın yaptığı kitabın önsözünü Türkiye Tiyatro Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu kaleme aldı.

“İnsanın Hayalleri Olmalı” isimli Hasan Çakmak’ın Seyahatname tarzındaki kitabında Küba/Havana, Fransa/Paris, Birleşik Arab Emirlikleri/Abu Dhabi, İngiltere/Londra, Belçika/Brüksel, Azerbaycan/Bakü, Bulgaristan/Varna, İskoçya/Edinburgh, Almanya/Stuttgart ve Venezülla/Karakas hakkındaki izlenimler yer alıyor.

Edebiyat alanında birçok uluslararası ödül sahibi Kıbrıslı yazar Hasan Çakmak’ın “İnsanın Hayalleri Olmalı” isimli kitabı şuana kadar 4 ödüle layık görüldü.

16 Aralık tarihinden itibarı ile okuyucu ile buluşacak olan kitabın yeni baskısı; Kuzey Kıbrıs dağıtımı Türkiye Öztepe Yayıncılık aracılığı ile Deniz Plaza şubelerinde yapılacak.

Kitabın yeni baskısının ilk tanıtım ve imza günü Türkiye’de Adana’da yapılacak. Ardından kitap, Kıbrıs ve Türkiye haricinde 10 ülkede aynı anda satışa sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.