1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Hasan Çakmak’ın Umuda YOLculuk kitabı 2. baskıyı yaptı
Hasan Çakmak’ın Umuda YOLculuk kitabı 2. baskıyı yaptı

Hasan Çakmak’ın Umuda YOLculuk kitabı 2. baskıyı yaptı

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak’ın kaleme aldığı Umuda YOLculuk isimli kitap korona virüs koşullarına rağmen 2. baskısı yaptı.

A+A-

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak’ın kaleme aldığı Umuda YOLculuk isimli kitap korona virüs koşullarına rağmen 2. baskısı yaptı.

Yazar Hasan Çakmak tarafından korona virüs şartlarında kaleme alınan ve Kıbrıs yanında Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde satışa sunulan Umuda YOLculuk kitabı piyasadan tükenerek 2. baskısını yaptı.

Umuda YOLculuk, yazarı Hasan Çakmak’a Konya Kültür İnisiyatifi’nden bir de ödül kazandı. Umuda YOLculuk İstanbul, Ankara, Konya ve Adalar’da tanıtım ve imza günlerinde yazarı tarafından anlatıldı.

İstanbul Dramatik Yayınları’nda kitapseverlerin beğenisine sunulan kitap seyahatname türünde kaleme alınmış...

Uluslararası birçok edebiyat ödülü sahibi yazar Hasan Çakmak kültür sanat amaçlı davet edildiği ülkelerin bir kısmının anlatıldığı kitapta öne çıkan ülke ve şehirler söyle: Kanada/Toronto, İtalya/Roma, Fas/Kazablanka, Küba/Trinidad, Büyük Britanya/Oxford…

208 Sayfa olarak kaleme alınan “Umuda YOLculuk” isimli kitapta; yazar Hasan Çakmak’ın ve Doç.Dr. Ayşe Dalyan’ın önsözleri bulunuyor. Kitabın düzeltmelerini Mustafa Çığ ve Can Sözer yaparken, Genel Yayın Yönetmenliği’ni Nurhan Uslu yaptı.

Birinci baskısı ekim ayından okuyucuya sunulan kitap kısa bir sürede raflardan tükenerek şubat ayında yeniden sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Türkiye’de dağıtıma çıkan kitap, Türkiye yanında birçok Avrupa ülkesinde de satışa çıktı. Kuzey Kıbrıs’ta kitap Deniz Plaza’da kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

İzmirli ressam Kevser Alpsalcı’nın kapak resmini yaptığı Umuda YOLculuk kitabı, yazar Hasan Çakmak’ın 17. Türkçe kitabı olarak piyasaya sürüldü. Kitap İstanbul Dramatik Yayınları’nın 099. kitabı olarak yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.