1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Hasan Çakmak’ın YOL kitabı 2. baskıyı yaptı
Hasan Çakmak’ın YOL kitabı 2. baskıyı yaptı

Hasan Çakmak’ın YOL kitabı 2. baskıyı yaptı

Gazeteci yazar Hasan Çakmak’ın kaleme aldığı YOL ismini taşıyan kitap kısa sürede 2. baskıyıı yaptı.

A+A-

Seyahatname türünde yazılmış olan YOL kitabı 2 buçuk ay gibi kısa bir sürede kitap raflarından tükendi.

Hasan Çakmak’ın kültür sanatla ilgili davet aldığı ülkelere olan gezilerini anlatan kitap yeniden basılarak 1 Ekim tarihinde okuyucuya yeniden sunuldu.

YOL kitabında Hasan Çakmak; İsviçre/Cenevre, Polonya/Varşova, Ermenistan/Erivan, Hollanda/Amsterdam, İspanya/Madrid, Yunanistan/Atina, Avusturya/Viyana, Türkiye/Ankara ve Küba/Santa Clara’yı anlattı.

Hasan Çakmak’ın YOL kitabı aynı anda 10 ülkede satışa çıkarıldı. Kitabın birinci baskısı en çok Almanya’nın Stuttgart şehrinde satıldı.

Türkiye Sahil Yayınları’nda okuyucu ile buluşan YOL kitabı, Kuzey Kıbrıs’ta Deniz Plaza Lefkoşa Merkez binasında ve şubelerinde satışa çıkarıldı.

Hasan Çakmak’ın kaleme aldığı YOL’un kapak fotoğrafını Kıbrıslı Fotoğraf Sanatçısı Gazi Yüksel, düzeltmelerini Can Sözer yaptı. 224 sayfadan oluşan kitabın Genel Yayın Yönetmenliği’ni Gonca Aydemir yaparken önsözünü Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Nazif Uslu kaleme aldı.

15 Temmuz tarihinde satışa çıkan YOL kitabı için önce; Türkiye’nin Ankara şehrinde ardından Kanada’nın başkenti Toronto’da ve son olarak İtalya’nın Roma şehirlerinde imza günü ve tanıtım etkinliği düzenlendi.

Ekim başında YOL’un ikinci baskısını yapmasının ardından Türkiye’de; Antalya, Fethiye ve Datça’dan sonra İngiltere’nin başkenti Londra’da imza günü gerçekleştirilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.