1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hava durumu: İstanbul'da kar yağışı başladı
Hava durumu: İstanbul'da kar yağışı başladı

Hava durumu: İstanbul'da kar yağışı başladı

Hava durumu için Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre; yarın İstanbul'da beklenen karla karışık yağmur tahmini son değerlendirmelere göre değişti. Meteoroloji İstanbul'da bugün için karla karışık yağmur uyarısında bulunurken yarın da bölgede

A+A-

Doğuda şiddetli lodos sürerken, batı kesimler soğuk havanın etkisine giriyor ve kar başlıyor. Gece kar iç kesimlere kadar ilerleyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkisini arttırmaya başladı.

İstanbul'da Büyükçekmece, Beylikdüzü, Sarıyer ve Silivri bölgesinde aralıklara kar yağışı etkili olmaya başladı.

NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, kar yağışının 2-3 saat sonra Boğaz kesiminde, öğleden sonra ise Anadolu Yakası'na ulaşacağını söyledi. 

İŞ ÇIKIŞ SAATİNE DİKKAT!

Çalışkan, "İstanbul'da en yoğun kar yağışının öğleden sonra ve akşam saatlerinde olması bekleniyor ama en yoğun olduğu saatlerinde iş çıkışa denk gelebilir" dedi. 

TAHMİNLER GÜNCELLENDİ

Öte yandan ilk değerlendirmelere göre; yarın için İstanbul'da karla karışık yağmur beklendiği yönündeki tahminler Meteoroloji tarafından güncellendi. Buna göre, yarın İstanbul'da hafif kar yağışı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.