1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Havada kuş paniği
Havada kuş paniği

Havada kuş paniği

Kalkıştan kısa bir süre sonra motorlarından birisine kuş çarpması sebebiyle Ercan-Hatay seferini yapan uçak geri dönerek Ercan Havalimanı’na zorunlu iniş yapmak zorunda kaldı

A+A-

Hatay Havalimanı’na gitmek üzere, dün saat 15.05’te Ercan Havalimanı’ndan kalkış yapan Pegasus Havayolları’na ait PC 1902 uçuş numaralı yolcu uçağında kısa süreli bir panik yaşandı.

Kalkıştan kısa bir süre sonra motorlarından birisine kuş çarpması sebebiyle Ercan-Hatay seferini yapan uçak geri dönerek saat 15.28’de Ercan Havalimanı’na zorunlu iniş yapmak zorunda kaldı.

Havada yaşanan kısa süreli panik nedeniyle uçak içerisindeki yolcuların büyük korku yaşadığı öğrenilirken, Ercan Havalimanı’ndaki tüm birimlerin de alarma geçtiği bildirildi.

Yapılan tüm kontrollerin ardından, saat 16.05’de Ercan Havalimanı’ndan yeniden kalkışa geçen Pegasus Havayolları’na ait PC 1902 uçuş numaralı yolcu uçağının saat 17.05 sıralarında sorunsuz şekilde Hatay Havalimanı’na iniş yaptığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.