1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hayatınızın kıymetini hatırlatacak 3 şey
Hayatınızın kıymetini hatırlatacak 3 şey

Hayatınızın kıymetini hatırlatacak 3 şey

Günlük hayatın koşturmacası içinde sahip olduğumuz birçok şeyi düşünmeye fırsat bulamıyoruz. Her iş acil, herkese vakit ayrılmalı, her an fotoğraflanmalı ve paylaşılmalı… Sürekli bir şeyleri kaçırıyormuş gibi ışık hızında yaşadığınız hayatınızı birkaç dak

A+A-

Ilık bir ilkbahar sabahının verdiği haz

Doğa yavaş yavaş canlanıyor. Kuş cıvıltıları artıyor, günler uzuyor, ağaçların dalları rengarenk tomurcuklarla dolmaya başladı. Yarın sabah uyandığınızda gülümseyin, sadece kendiniz için gülümseyin. Güzel bir mevsimde, sakin ve ılık bir sabaha uyandığınızı hatırlayın. Unuttuğunuz bu güzelliğin farkına vardığınızda derin bir nefes çekip mükemmel bir güne başlayacaksınız. Denemeye değer :) Peki böyle bir ilkbahar sabahında yanınızda sevdikleriniz olsun ister misiniz?

 

Aileyle bir arada olmanın verdiği mutluluk ve güven

Sevdiklerinizle birlikte olmadıktan sonra hayatın ne kadar çekilmez olduğunu, onlardan kısa süreliğine ayrıldığınızda bile anlayabilirsiniz. Hem onlar olmadan neyin tadı vardır ki? İstediğiniz kadar güzel yerlerde gezin, dünyanın en iyi yemeklerini yiyecek kadar paranız olsun, sevdikleriniz yanınızda olmadıktan sonra ne fark eder? En güzel haberleri onlarla paylaşıp mutluluğu artırmak, onların sıcaklığını hissetmek paha biçilemez. Başınız ne zaman sıkışırsa, elinizden kimlerin tutacağını bilirsiniz.

 

En büyük hazine sağlık

Elinizdeyken kıymetini bilmeniz gereken şeylerin belki de en başında sağlık gelir. Parmağınıza küçücük bir kıymık bile battığında canınızın nasıl acıdığını düşünün. Sağlık sorunu olduğunda insanların ne kadar çaresiz, güçsüz kaldığını bilirsiniz. Belki dört dörtlük, istediğiniz gibi bir hayatınız olmasa da en büyük hazinenizin sağlığınız olduğunu unutmayın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.