1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef kazanmak
Hedef kazanmak

Hedef kazanmak

Süper Lig'de 7. haftanın önemli karşılaşması Yenicami ile Lefke arasında 4 Kasım Pazar günü Lefkoşa Atatürk Stadı'nda yapılacak.

A+A-

Lig’de altıda altı yaparak yoluna kayıpsız 18 puanla devam eden Yenicami’den Zihni Temelci ile Çetinkaya karşısında elde ettiği 5-2’lık skorla moral kazanan Lefke’den Kasım Tağman ile Aykut Esmeraslan karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundular.

Zihni "Futbolu özlemiştim”

Sezon başında Göztepe’den dönerek yeniden siyah beyazlı Yenicami formasını sırtına giyen başarılı orta saha oyuncusu Zihni, çok uzun bir aradan sonra sakatlıktan kurtulup futbola döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. İlk hedefinin 10 ay sonra sağlıklı olarak futbola dönmek olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini ifade eden Zihni Temelci 2 haftadır 90 dakika forma giydiğini ve kendi temposunu artırdığında daha iyi olacağını açıkladı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.