1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Helen Mirren paylaştı: ‘Oscar töreninden önce’
Helen Mirren paylaştı: ‘Oscar töreninden önce’

Helen Mirren paylaştı: ‘Oscar töreninden önce’

Kadrosunda yer aldığı yüksek bütçeli filmlerle kendisinden söz ettiren 72 yaşındaki Helen Mirren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aynı zamanda cesaretini de kanıtlamış oldu.

A+A-

İlerleyen yaşına rağmen sahip olduğu görüntüyle hayranları tarafından ‘Yaşsız kadın’ olarak tanımlanan Helen Mirren, geride bıraktığımız akşam gerçekleşen Oscar ödül törenlerine şıklığıyla damga vurdu. Kırmızı halı üzerinde bütün dikkatleri üzerine çeken ve kıyafet tercihiyle beğeni kazanan 72 yaşındaki Helen Mirren bu önemli geceye hazırlanırken çektiği bir selfieyi de paylaşmayı ihmal etmedi.

Yıllara meydan okuyan görüntüsüne rağmen “Hayatım boyunca hep kendime güvensiz oldum. Bunu günlük hayatımda da yaşıyorum” diyen ünlü oyuncu böylelikle bu tabusunu da yıktı. Mirren’ın Oscar gecesi için hazırlanırken çektiği makyajsız selfiesi takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

helen.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.