1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Her an yıkılabilir
Her an yıkılabilir

Her an yıkılabilir

Minareliköy camisi S.O.S veriyor

A+A-

Minareliköy Muhtarı Şevket Fedai, köydeki en büyük sorunun ülkenin genelinde olduğu gibi  çevreyi kirleten çöpler olduğunu söyledi. Muhtar Fedai, çevreyi kirletenlere ağır ceza uygulanması gerektiğini vurguladı. Fedai, belediyenin temizlik yapmasına rağmen, akabinde çevrenin yine kirletildiğini söyledi. Köy camisinin ise duvarlarının çatladığını dile getiren Fedai, caminin acilen tamir edilmesi gerektiğini belirtti. Bölgede bulunan iki çocuk parkından birinin yenilenmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Fedai, diğerinin ise genişletilmesini istedi.

“Çevre kirliliği en büyük sorun”

“Köyümüzün en büyük sorunu, çevreye atılan çöplerdir. Moloz, çöp, şişe gibi atıklar hem çevre felaketine neden oluyor hem de hastalıklara davetiye çıkartıyor. Sürekli olarak temizletiyorum, ben de bazen sağdan soldan çöpleri topluyorum. Kısacası halkımız kendi eliyle çevreyi kirletiyor. Bence ada çapında tüm belediyeler iş birliği yapıp, temizlik kampanyası başlatmalıdır. Ülkemizin de genel olarak başlıca sorunlarından biri çevre kirliliğidir. Buna biraz daha özen gösterilmesi gerekiyor. Çevreyi kirletenlere ağır ceza verilmesi gerekiyor. Belediyemizin mevsimlik işçileri temizliyor ama ertesi gün yine kirletiliyor. Belediye başkanımız bu konuda oldukça hassas davranıyor ve temizliğe önem veriyor.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.