1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Her bütçeye göre fiyatlar memnun etti
Her bütçeye göre fiyatlar memnun etti

Her bütçeye göre fiyatlar memnun etti

Lefkoşa otobüs terminali içerisinde her hafta sonu kurulan pazarda, domatesin fiyatı tezgahtan tezgaha farklılık gösterdi. Pazarda geçen haftaların aksine bu hafta her bütçeye göre meyve sebze olması vatandaşların yüzünü güldürdü

A+A-

Her hafta Lefkoşa otobüs terminalinde kurulan pazara bu hafta vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Bu hafta herkesin bütçesine uygun sebze ve meyve fiyatlarının olması vatandaşı memnun etti.

Domatesin fiyatı tezgâhtan tezgâha değişti

Mutfakların vazgeçilmezi olan ve neredeyse bütün yemeklerde kullanılan domatesin kilosu bu hafta tezgâhtan tezgâha değişti. Her bütçeye göre tezgâhlarda yerini alan domatesin kilosu bu hafta 3-5-6 ve 10 TL olarak alıcısıyla buluştu. 

Salatalığın kilosu 6 TL

Halk pazarında salatalığın kilosu 6 TL’den satıldı. Taze fasulyenin kilosu ise 8 TL’den alıcısıyla buluştu. Pazarda diğer sebzelerin kilosu ise şu fiyatlardan tezgâhlarda yerini aldı

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.