1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Herkes ağladı
Herkes ağladı

Herkes ağladı

Zamansız ölümüyle Kaplıca köyünü yasa boğan 15 yaşındaki Hüseyin Genç, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Ayşe BULUT

Zamansız ölümüyle Kaplıca köyünü yasa boğan 15 yaşındaki Hüseyin Genç, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatının baharında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Hüseyin Genç’in cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı.

Kaplıca Muhtarı Murat Genç, ilk göz ağrısı olan oğlunun cenaze töreninde, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

Hüseyin Genç’in cenazesi, köy camisinde kılınan öğle namazının ardından Kaplıca Mezarlığı’na defnedildi.

İskele Bekirpaşa Lisesi 10 B sınıfında okuyan Hüseyin Genç’i, son yolculuğuna uğurlayanlar arasında öğretmenleri ve arkadaşları da vardı.

Cenaze törenine başta Hüseyin Genç’in ailesi olmak üzere, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Tarım ve Doğal

Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Milletvekili Hamit Bakırcı, İskele Kaymakamı Kemal Yılmaz, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Kâtip Demir ve çok sayıda seveni katıldı.

Öte yandan Hüseyin Genç’e otopsi yapılmadığı öğrenildi.

Adli tıp uzmanı İdris Deniz, Hüseyin Genç’in cenazesine tomografi çektirdi ve rahatsızlığı nedeniyle  “Sendromik hastalık, tümör + yaygın beyin kalsifikasyonlarının” görüldüğü şeklinde ölüm raporu verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.