1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hırsız turistlere ağır hapis cezası
Hırsız turistlere ağır hapis cezası

Hırsız turistlere ağır hapis cezası

Girne Ağır Ceza Mahkemesi Balandöken Otoparkı’ndaki bıçaklı soygunun failleri Alpaslan Kuşçu’yu 5, sanık Murat Kazcı’yı 4 yıl hapse mahkum etti

A+A-

Girne Baldöken otoparkında hırsızlık yaptıkları aracın sahiplerine yakalanınca bıçakla saldırarak, darp eden Alparslan Kuşcu ve Murat Kazcı alayhindeki dava dün karara bağlandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde Başkan Nüvit Gazi, Kıdemli Yargıç Şerife Kâtip Kır ve Yargıç Hazal Hacımulla’nın oy birliği ile vermiş olduğu kararı  Başkan Nuvit Gazi okudu.

Gazi, sanıkların 6 Ekim tarihinde saat 01.30 sıralarında Girne Baldöken isimli araç park yerindeki Aylin Akdeniz’e ait park halindeki LT 941 plakalı aracın camlarını taşlarla kırarak 500 TL hasara uğrattıklarını söyledi. Gazi, sanıkların araç içinden 300 Euro nakit para, 2 adet güneş gözlüğü, cd çalar seti ve bayan cüzdanını çalarken, araç sahibinin eşi tarafından fark edildiklerini kaydetti. Gazi, sanıkların fark edildiklerini anlayınca çaldıkları eşyalarla Girne Yat Limanı’na doğru koştuklarını o esnada gaspa uğrayan araç sahibi ve eşinin yardımına bölgedeki bir garsonun koştuğunu ifade etti. Sanık Alpaslan Kuşçu’nun yakalandığı esnada cebinden çıkardığı boyutu tespit edilemeyen bıçakla, G.D., ve M.H., isimli kişilere saldırdığını kaydeden Gazi, Murat Kazcı’ın M.H.’ye yumruk vurarak 2 bin TL değerindeki cep telefonunu da çalarak olay yerinden kaçtıklarını dile getirdi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.