1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hızal: "TDP'yi günah keçisi yapmak istiyorlar"
Hızal: "TDP'yi günah keçisi yapmak istiyorlar"

Hızal: "TDP'yi günah keçisi yapmak istiyorlar"

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Sekreteri Halil Hızal katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Sekreteri Halil Hızal katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu.

Halil Hızal, dün akşam gerçekleştirilen 4’lü hükümet görüşmesi sırasında TDP’nin sunduğu ilkelerin dışarıya sızdırıldığını ifade ederek, TDP’nin yıpratılmak istendiğini söyledi. Hızal, "4 kişinin bulunduğu ve çay getirenin içeriye girdiği ortamda konuşmalara ara verilirken, içerde konuşulanlar dışarıya nasıl sızıyor" diye eleştiride bulundu.

Hükümetin kurulamaması ile ilgili TDP’nin günah keçisi ilan edilmeye çalışıldığını savunan Hızal, “4'lü ve 2'li hükümetin neden bozulduğu ortadadır. Yapılanlardan utanıyorum. Herkes kendisini çok zeki karşısındakini aptal zanneder. TDP’liler aptal ve gerizekalı değildir. Olmayan işler üzerinden suçlanıyoruz” dedi.

Tufan Erhürman’ın yerine başka bir CTP’linin başbakan olacağının konuşulduğunu anlatan Hızal, bakanların kim olacağına teknokratların karar vereceği gibi konuların konuşulduğunu dile getirdi.

Teknokrat hükümetine karşı olmadıklarını aktaran Hızal Hızal, ilk günkü görüşmelerde hayal kırıklığı yaşadıklarını ancak hükümet kurma görüşmelerine devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.