1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. HP Meclis Üyesi istifa etti
HP Meclis Üyesi istifa etti

HP Meclis Üyesi istifa etti

HP Parti Meclisi dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda aldığı 20’ye 40 oyla UBP ile hükümet kurma çerçevesindeki karar ardından Girne’den Parti Meclisi Üyesi Melih Özhakkı partideki görevlerinden ayrıldığını açıkladı.

A+A-

Özhakkı’nın açıklaması şu şekilde:

“Sevgili dostlar.. Ben halkın Partisine katılırken katılma sebeblerimin neler olduğunu defalarca dile getirdim..
Ne dedim?.. şeffaf.. sorgulayıcı.. yanlışın karşısında.. yasa dışılıklara izin vermeyen.. yolsuzluklarla sonuna kadar mücadele eden bir parti olduğuna inandığım ve içerisindeki insanların geçmişinin tertemiz olup kimseye gebe olmadığına inandığım için..
Gelinen noktada geçmiş 4 lü kualisyona hiç girilmemesinin ve son bir kaç aydır da bitmesi gerektiğini defalarca partim içerisinde dile getirdim.. ve sonuç olarak geç de olsa hükümetten çekilmeye ben de onay verdim hiç tereddütsüz.. ancak bunun Ubp gibi ülkenin sistemsiz ve çarpık düzeninin baş mimarı bir parti ile kesinlikle bir kualisyona onay vermeyeceğimi de parti içerisinde herkese söyledim.. Hp diğer düzen partilerinden kopan sistemin bu partilerin mentalite ve misyonları ile düzelemeyeceğini savunan ve inanan arkadaşlardan oluşmuş bir partidir..

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.