1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. HP’de yaprak dökümü
HP’de yaprak dökümü

HP’de yaprak dökümü

“Temiz eller”, “yolsuzluklarla mücadele”, “şeffaflık” şiarıyla yola çıkan Halkın Partisi’nde, “söyledikleri” ile “yaptıklarının” birbirini tutmaması gerekçesi öne sürülerek, yaprak dökümü sürüyor.

A+A-

“Temiz eller”, “yolsuzluklarla mücadele”, “adalet” şiarıyla yola çıkan Halkın Partisi (HP)’ne dörtlü koalisyon ile birlikte hükümete gelmesi sonrasında söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmaması gerekçesiyle çeşitli kesimlerin sert eleştirileri sürerken, UBP ile yaptığı koalisyon sonrasında da parti içerisinde istifalar başladı.

Partinin kendi içerisinde ikiye bölündüğü de öne sürülürken, Halkın Partisi’nden istifa eden ve parti meclisi üyeleri ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra partiden ilk istifa edenler arasında bulunan isimler de Haberciye önemli ve sert açıklamalarda bulundu.

ÖZHAKKI: İNANCIM KIRILDI

Girne’den Parti Meclisi Üyesi Melih Özhakkı görevlerinden ayrıldığını açıkladı. Özhakkı, “Ben Halkın Partisi’ne katılırken katılma sebeplerimin neler olduğunu defalarca dile getirdim. Şeffaf, sorgulayıcı, yanlışın karşısında, yasa dışılıklara izin vermeyen, yolsuzluklarla sonuna kadar mücadele eden bir parti olduğuna inandığım ve içerisindeki insanların geçmişinin tertemiz olup kimseye gebe kalmadığına inandığım için partiye katıldım” dedi.

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.