1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Huawei P20 canlı görüntülendi
Huawei P20 canlı görüntülendi

Huawei P20 canlı görüntülendi

Huawei P20'nin, şaşırtan çift kamerası ile bir prototip birimi canlı görüntülendi. Huawei P20 üçlü kamera ile gelmeyecek mi?

A+A-

Ayşe Aydoğmuş

Huawei, telefonlarını rakiplerinden ayırmanın bir yolunu buldu ve üç arka kamera özwlliği ile yeni amiral gemilerini piyasaya sürecek. Huawei P20, bu yıl Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtılmayacak ama şirket, daha önce yaptığı amiral gemisinin 27 Mart'ta tanıtılacağını doğruladı. 

Beklendiği gibi, Huawei P20'nin özellikleri ile ilgili birçok bilgi geldi ancak, telefonun görüntüleri henüz sızdırılmamıştı. Amiral gemisini gösterdiği iddia edilen bir görüntü yayınlandı ancak, bu görüntünün kesin olarak P20'ye ait olduğunu iddia edemeyiz.

AndroidAuthority'de yayınlanan görüntünün Huawei P20 prototipine ait olduğu iddia ediliyor ancak, önceki raporlarda iddia edildiği gibi cihazda üçlü arka kamera kurulumu bulunmuyor.

Prototipte, güç düğmesinin üzerine yerleştirilen fiziksel ses düğmeleri yok.  
Sızıntının kaynağı, normal bir model ve Pro veya Plus sürümü  olmak üzere Huawei'nin iki P20 varyantı tanıtacağını iddia ediyor. İkincisinin üç arka kamera ile birlikte gelmesi beklenirken, birincisi prototip birime benzer şekilde gelebilir.

Son olarak, Huawei P20'de bir USB Type-C bağlantı noktası var ancak, 3,5 mm'lik bir ses girişi yok. Ayrıca, alt kısımda çift hoparlör varmış gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.