1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Hükümetten çekiliriz"
"Hükümetten çekiliriz"

"Hükümetten çekiliriz"

TDP'den HP'ye rest: "Aksini söylüyorlarsa biz özür diler, hükümetten çekiliriz"

A+A-

BRT ekranlarında yayınlanan ‘Birinci Boyut’ isimli programa konuk olan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve TDP MYK üyesi Mehmet Harmancı, HP Milletvekili Gülşah Manavoğlu'nun söylemleri karşısında resti çekti.

Halkın Partisi (HP) Lefkoşa Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu’nun, dün katıldığı aynı programda HP’nin “yolsuzlukla mücadele konusunda hükümette yalnız kaldık” söyleminin, parti içinde ciddi rahatsızlığa yol açtığını belirten Harmancı, bu açıklamanın koalisyonun ruhuna yakışan bir açıklama olmadığını söyledi.

Harmancı, TDP’nin sadece 3 buçuk yıldır iktidar dönemi olduğunu ve bu süreçte de “alınlarının açık olduğunu” belirterek, “aksini söylüyorlarsa biz özür diler, hükümetten çekiliriz. Ama dil sürçmesi varsa, temize çıkarılmasını bekleriz. Eminim bunu demek istememiştir ama konunun temize havale edilmesi beklentimizdir” dedi.

Manavoğlu ne demişti

Yolsuzluk konusunda hükümet ortakları HP'nin yanında değil!

Halkın Partisi Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu  BRT'de yayımlanan Birinci Boyut'ta yolsuzluklarla mücadelede yapılan ve yapılması gerekenler üzerine açıklamalarda bulundu.

YOLSUZLUK KONUSUNDA İRADE YALNIZ HP GÖSTERİYOR

Manavoğlu, yolsuzluklar konusunda irade gösterenin yalnız Halkın Partisi olduğunu ancak bu konuda Yeniden Doğuş Partisi' ne de haksızlık etmemek gerektiğini söyledi.
Gülşah Sanver Manavoğlu, "Gerçekleri artik konuşmalıyım.Gerek hükümet ortakları olsun gerekse muhalefetteki arkadaşlar olsun yolsuzlukların ortaya çıkmasında Halkın Partisi'nin yanında değiller. HP ve YDP yalnız yolsuzlukların ortaya çıkmasını ister. Neden mi? Çünkü bu partilerin geçmişi yok. O zaman YDP'ye de diyorum gel bize açıkça destek ver"...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum