1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hülya Avşar’dan ‘Karadeniz’ sinyali
Hülya Avşar’dan ‘Karadeniz’ sinyali

Hülya Avşar’dan ‘Karadeniz’ sinyali

Karadeniz Müziği'nin temsilcilerinden Serkan Aydın’la düet yapan Hülya Avşar, bir projede Karadeniz şarkıları söyleyebileceğinin ipuçlarını verdi.

A+A-

Jüri koltuğunda oturduğu programlar üzerinden Hande Yener ve İrem Derici'yi keşfeden Hülya Avşar, şimdi de bir düetle müzikle olan bağını sıcak tutmak istediğini gösterdi. Şarkıcı Serkan Aydın'la ‘İmera Fera’ şarkısına düet yapan Hülya Avşar, Karadeniz türkülerini çok sevdiğini söyledi. Serkan Aydın, Buğrahan Denizoğlu ile çıkardığı yeni albümleri ‘İki İnsan Tek Yürek’ öncesi Hülya Avşar'la mini bir düet yapmanın mutluluğunu yaşarken, ünlü sanatçıdan aldığı olumlu eleştirilerle çifte mutluluk yaşadı. Aydın'ın düet teklifine sıcak bakan Avşar kızı, “Daha önce Karadeniz müziği söylemeyi düşünmedim ama bu sıralar Grup İmera'nın şarkılarını çok seviyorum. Karadeniz müziğinin huzurunu, ritmini seviyorum. Zaten kızım ve eski eşim Karadenizli. Bir Karadeniz projesinde yer almak isterim” diyerek yeni bir projenin sinyallerini verdi.

6 YIL SONRA BULUŞTULAR

2012 yılında Hülya Avşar'ın jürisinde olduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale çıkan Aydın, “6 yıl sonra hayranlık duyduğum Hülya Avşar ile karşılaşmak çok güzel bir duyguydu. Yaptığımız o ufacık düeti ömrümün sonuna kadar gönlümün bir köşesinde saklayacağım. Güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. İnşallah bir projede yine yollarımız kesişir birlikte şarkı söyleriz” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.