1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İçki içip ortalığı birbirine katıyor
İçki içip ortalığı birbirine katıyor

İçki içip ortalığı birbirine katıyor

Girne’de sürekli olay çıkaran 27 yaşındaki Nijerya uyruklu Chukwuemeka Maxwell Ekeh, hem bölge halkını hem de polisleri canından bezdirdi

A+A-

Girne bölgesinde, sürekli olarak aşırı alkol alıp ortalığı birbirine katan 27 yaşındaki Nijerya uyruklu Chukwuemeka Maxwell Ekeh, bölge halkını ve polisleri bezdirdi.

2014 yılında ülkeye öğrenci olarak giriş yapan zanlının 3 yıldır öğrenci kaydını yenilemediği ve ülkede ikamet izinsiz olarak yaşamını sürdürdüğü ortaya çıktı.
Aynı suçu düzenli şekilde işleyen zanlı, dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılarak aleyhinde 1 günlük tutukluluk emri temin edildi.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak

   Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar’ın huzurunda görüşülen duruşmada Başsavcılık adına Savcı Mustafa Atakara, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Gizem Düzdaban’ı tanık olarak dinletti

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.