1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İki zanlıya 7 gün daha tutukluluk verildi
İki zanlıya 7 gün daha tutukluluk verildi

İki zanlıya 7 gün daha tutukluluk verildi

Lefkoşa’da LC Waikiki isimli mağazada çalışan ve bir yıllık süreçte  bin 106 parça kıyafet ve ayakkabı çaldığı gerekçesiyle tutuklanan iki Türkmenistan vatandaşının tutukluluk süresi uzatıldı.

A+A-

Lefkoşa’da LC Waikiki isimli mağazada çalışan ve bir yıllık süreçte  bin 106 parça kıyafet ve ayakkabı çaldığı gerekçesiyle tutuklanan iki Türkmenistan vatandaşının tutukluluk süresi uzatıldı. Üç zanlı da mahkemeye çıkarıldı.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için iki zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.  İnan, zanlı Zarina Guseynova’nın ise yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması, 2 bin TL nakdi teminat yatırması ve iki kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması halinde tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.