1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İlke Ergin’le sohbete oturdular
İlke Ergin’le sohbete oturdular

İlke Ergin’le sohbete oturdular

Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin (TMK) yetenekli öğrencileriyle yazarlık üstüne keyifli bir söyleşi gerçekleştiren İlke Ergin ilk romanı “Aşklantı”yı 16 Aralık Cumartesi günü Lefkoşa Deniz Plaza’da tanıtacak.

A+A-

İlk romanı “Aşklantı”yı Türkiye’deki Parola Yayınları etiketiyle çıkardıktan sonra İstanbul TÜYAP Kitap Fuarına katılan ve KKTC Türkiye Yılın En İyileri Ödül gecesinde “Yılın Romanı” ödülünü alan İlke Ergin dün yazar kimliğiyle Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin “Kitap Günleri” etkinliğine katıldı.

Okulun yazar olma potansiyelindeki yetenekli öğrencileriyle yazarlık üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren İlke Ergin öğrencilerin söyleşiye olan ilgisini ve onlardan gelen yaratıcı soruları takdir ettiğini belirtti.

Yaklaşık bir saat süren söyleşinin sonunda üç günlük kitap fuarından sorumlu öğretmenler Şerif Ogan ile Nilüfer Gülşen yazara çiçek takdiminde bulunarak keyifli ve verimli söyleşiden dolayı teşekkürlerini sundu.

ilke-1.jpg

Tanıtım Lefkoşa’da yapılacak

“Aşklantı” romanının Türkiye’den sonra adamıza ulaşmasından da son derece mutlu olan İlke Ergin kitabın tanıtımını ise 16 Aralık Cumartesi günü Lefkoşa Deniz Plaza’da yapacak. Tanıtımın 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşeceğini belirten İlke Ergin büyük bir heyecanla kaleme aldığı romanıyla ilgili ülkemizdeki okurla konuşmayı dört gözle beklediğini belirtti. Kitap meraklılarının tanıtıma ve imza gününe ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.