1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Instagram'dan takip edenlere kötü haber
Instagram'dan takip edenlere kötü haber

Instagram'dan takip edenlere kötü haber

Instagram, kullanıcıların takip ettiklerini beğeni ve yorumları gibi aktivitelerini gösteren “Takip” sekmesini platformdan kaldırıyor.

A+A-

Instagram, kullanıcıların takip ettiklerini beğeni ve yorumları gibi aktivitelerini gösteren “Takip” sekmesini platformdan kaldırıyor. Sekme, bir hafta sonra itibaren kaldırılmaya başlanacak.

Şirketin ürün başkanı Vishal Shah'ın Buzzfeed ile yaptığı röportajdan sonra Buzzfeed, yayınladığı haberde gelecek haftadan itibaren Takip sekmesinin kaldırılacağını belirtti.

Webtekno'dan Uğurcan Dere'nin haberine göre; Instagram, konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Buzzfeed, bu sekmenin gelecek haftadan itibaren kaldırılmaya başlayacağını belirtmiş olsa da bazı kullanıcılar ağustosun başında bu sekmenin kaybolduğunu belirtti. Sizin Instagram uygulamanızda da Takip sekmesi bir şekilde yok olduysa endişelenmenize gerek yok. Tabii bu durum, stalklayacağınız birileri yoksa geçerli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.