1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İspanya'da ölü sayısı 558'e yükseldi
İspanya'da ölü sayısı 558'e yükseldi

İspanya'da ölü sayısı 558'e yükseldi

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını can almaya devam ediyor.

A+A-

İşte bugün salgın ile ilgili dünyada yaşanan tüm gelişmeler...

İSPANYA'DA ÖLÜ SAYISI 558'E YÜKSELDİ

İspanya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 558'e, vaka sayısı ise 13,716'ya yükseldi.

İRAN ÖLÜ SAYISI 1135'E YÜKSELDİ

İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle 147 kişi daha hayatını kaybetti, toplam can kaybı 1135'e yükseldi. Vaka sayısı ise 17 bin 361'e yükseldi.

GÜNEY AFRİKA'DA VAKA SAYISI 116'YA YÜKSELDİ

Sahra Altı Afrika’da en fazla yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakasının görüldüğü Güney Afrika’da virüs tespit edilenlerin sayısı 116’ya çıktı. Güney Afrika Sağlık Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, dünden bu yana 31 yeni vakanın görüldüğünü ve bu kişilerin çoğunluğunun Avrupa ülkelerini ziyaret edenlerden oluştuğunu duyurdu.

SALGININ MERKEZİ WUHAN'DA 2 GÜN ÜST ÜSTE BİRER VAKA

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) merkez üssü konumundaki Çin'in Wuhan kentinde salgınının başlamasından bu yana ilk kez iki gün üst üste yalnızca birer vakanın tespit edildiği bildirildi. Çin Sağlık Bakanlığı,Wuhan'da dün ve bugün birer yeni Covid-19 vakasının kayıt altına alındığını, bugün ülke genelinde yeni vaka sayısının 13 olduğunu duyurdu.

İSRAİL'DE VAKA SAYISI 427'YE YÜKSELDİ

İsrail'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) vaka sayısı 427'ye yükseldi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 90 kişide daha koronavirüs tespit edildiği belirtildi.

HAFTER'İN SÖZCÜSÜ KARANTİNAYA ALINDI

Libya'da Halife Hafter'e bağlı milislerin sözcüsü Ahmed el-Mismari, yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesiyle karantinaya alındı.

KIRGIZİSTAN'DA İLK VAKA

Kırgızistan Sağlık Bakanı Kosmosbek Çolponbayev, ülkede ilk kez yeni tip koronavirüs vakası tespit edildiğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.