1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İstanbul Şişli'de aşırı yağmur nedeniyle iki katlı bina çöktü
İstanbul Şişli'de aşırı yağmur nedeniyle iki katlı bina çöktü

İstanbul Şişli'de aşırı yağmur nedeniyle iki katlı bina çöktü

İstanbul'un Şişli'de ilçesinde iki katlı ev aşırı yağıştan dolayı çöktü. Evde bulunan bir kişi kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı

A+A-

İHA'nın haberine göre olay, 02.30 sıralarında Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı yağıştan dolayı iki katlı ev çöktü. Çökme sırasında evde bulunan bir kişi kendi imkanlarıyla çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldı. İtfaiye ekipleri de evi kontrol etti. Araç geçişine izin verilmezken evin kalan geri kısmının yıkılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.