1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Jordyn Woods yalan makinesine bağlandı ve Tristan Thompson ile ilgili soruya cevap verdi
Jordyn Woods yalan makinesine bağlandı ve Tristan Thompson ile ilgili soruya cevap verdi

Jordyn Woods yalan makinesine bağlandı ve Tristan Thompson ile ilgili soruya cevap verdi

Bir zamanlar Kylie Jenner'ın en yakın dostu olan Jordyn Woods, Khloe Kardashia'nın sevgilisi Tristan Thompson ile birlikte olduğu iddiasıyla aile tarafından dışlanmıştı

A+A-

Yaklaşık bir yıl önce Kylie Jenner’ın en yakın arkadaşı olan Jordyn Woods’un, Khloe Kardashian’ın sevgilisi ve çocuğunun babası Tristan Thompson ile birikte olduğu iddiası gündeme gelmişti.

Kylie ile birlikte yaşayan Jordyn, iddialardan sonra Kardashian ve Jenner aileleri tarafından dışlandı. Hatta Kylie ile birlikte aynı evde kalan Jordyn, evi terk etti. Aradan geçen bu süre zarfında pek çok kez açıklama yapan Woods, Tristan ile yatmadığına kimseyi ikna edemedi. O da çareyi yalan makinesine bağlanmakta buldu.

Red Table Talk programında yakında yayınlanacak olan bölümde, Jordyn’in yalan makinesine bağlandığı o anlar yayınlanacak. Yayınlanan fragmanda Woods’a, “Tristan ile hiç cinsel ilişkiye girdin mi sorusu yöneltiliyor.

 


Jordyn ‘Hayır’ diyor. İki saat süren bir süreçten sonra makine Jordyn’in yalan söylemediğini ortaya çıkarıyor. Bakalım bu cevaptan sonra aile ile arasını tekrar düzeltebilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.