1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kalkanlı Yaşam Evi’ndeki yaşlılara kuaför ve kişisel bakım hizmeti
Kalkanlı Yaşam Evi’ndeki yaşlılara kuaför ve kişisel bakım hizmeti

Kalkanlı Yaşam Evi’ndeki yaşlılara kuaför ve kişisel bakım hizmeti

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara saç bakımı ve güzellik uygulaması gerçekleş

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara saç bakımı ve güzellik uygulaması gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy, ”Bu hafta öğrencilerimizle birlikte Yaşlılar Haftası’nı kutlamak için Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyarete geldik. Öğrencilerimle beraber yaşlılarımıza saç bakımı ve güzellik uygulamaları yaptık. Onları mutlu etmek ve sevinçlerini paylaşmak için buradayız. Bu haftanın bizim için önemi daha da büyük. Geçmişini bilmeyen toplumlar geleceğine yön veremez. Yaşlılarımız mutlu oldu. Biz de onlar adına çok mutlu olduk’’ diye konuştu.

Yeni görünümleri ile gençleşen yaşlıların mutlulukları gözlerinden okundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.