1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kameralardan kaçamadılar
Kameralardan kaçamadılar

Kameralardan kaçamadılar

Girne’de çarşı iznine çıkan asker zanlılar, alışveriş yapmak için Girne’de Kemal Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren marketten hırsızlık yaparken kameralara yakalandılar

A+A-

Girne’de çarşı izninde olan asker zanlılar Yunus Aydın, Ömer Tunç, Tarık Kafalı, Onur Lale ve Resul Sefa, alışveriş yapmak için Girne’de Kemal Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren marketten hırsızlık yaparken kameralara yakalandılar. 

Tasarruflarında parfüm bulundu

Mükellef er olarak görev yapan zanlıların birlikteki dolaplarında yapılan aramada, 10 adet muhtelif markalarda erkek ve kadın parfümleri bulundu. Yapılan ilk sorgulamada işledikleri suçları itiraf eden zanlılar, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. 

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Yalgı Döşenci, zanlılar Yunus Aydın, Ömer Tunç, Tarık Kafalı, Onur Lale ve Resul Sefa’nın “Sirkat” suçlarından tutuklandığını anlattı. Polis memuru Yalgı Döşenci, olayın 29 Eylül tarihinde saat 14.00 sıralarında Girne’de Kemal Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markette meydana geldiğini söyledi.

Haberin devamı için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.