1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KAMU-SEN’de “Benim Çocuğum Yapmaz Ön Yargısından Gelin Hep Birlikte Kurtulalım” eğitim semineri başladı
KAMU-SEN’de “Benim Çocuğum Yapmaz Ön Yargısından Gelin Hep Birlikte Kurtulalım” eğitim semineri başladı

KAMU-SEN’de “Benim Çocuğum Yapmaz Ön Yargısından Gelin Hep Birlikte Kurtulalım” eğitim semineri başladı

“Benim Çocuğum Yapmaz Ön Yargısından Gelin Hep Birlikte Kurtulalım” ana temalı eğitim semineri, Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN) toplantı salonunda başladı.

A+A-
Kamu-Sen’den verilen bilgiye göre, Kamu- Sen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri & Kadın ve Çocuk Hakları Sekreteri Keziban Öcal, toplantı açılış konuşmasında eğitim seminerlerine gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı üye ve diğer katılımcılara teşekkür etti.
 
Tüm dünya ve ülkenin kanayan yaralarından “Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu Kullanımı” konusundaki mücadelenin ömür boyu devam etmesi gerektiğine işaret eden Öcal konun devlet politikası halinde getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
 
Ülkede bilimsel veriye ve belgeye dayalı hazırlanacak eylem, plan ve projelerin oluşturulması neticesinde ortaya konacak vizyonu üstlenen kurumun Başbakanlık bünyesinde kurulan “Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu” olduğunu söyleyen Öcal, tüm paydaşları katkı koymaya, destek vermeye ve sorumluluk üstlenmeye davet etti.
 
Öcal, konu üzerine yapılacak her türlü destek, katkı ve işbirliğinin ülke geleceğine yapılabilecek en büyük yatırımlardan biri olacağını söyledi.
 

20 Ekim’e kadar sürecek seminer, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu uzman eğitimcileri tarafından verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.