1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kanser oluyoruz!
Kanser oluyoruz!

Kanser oluyoruz!

Çağlayan Muhtarı Gültekin Karsu, mahalledeki asbest olan ana boruların büyük bir sorun olduğunu vurgulayarak yetkililere seslendi.

A+A-

Çağlayan Muhtarı Gültekin Karsu, mahalledeki ana su borularının asbest olmasının büyük sorun olduğunu söyledi. Asbest denilen malzemenin kanserojen içerdiğini anımsatan Muhtar Karsu, bölgede kanser vakaları olduğunu vurguladı. Eşini kanser hastalığından dolayı kaybettiğini belirten Karsu, “Karşı komşum olan çift kansere yakalandı. Biri vefat etti diğeri ise tedavi görüyor” dedi.

Karsu, tehlikenin büyüklüğüne dikkat çekerek, boruların değişmesi gerektiğini vurguladı

“BÖLGEDE CANLILIK YOK”

Muhtar Karsu, 30 yıldan beridir muhtar olduğunu söyleyerek, bu süre içerisinde bölgede değişiklikler meydana geldiğini belirtti. Karsu, “Ülkedeki olaylar arttı. Artık gece sokağa çıkmaya korkar olduk. Eskiden kapı pencere açık yatırdık, şimdi her yeri sıkı sıkı kilitliyoruz. Etraf çöple doldu. Bozulan yol ve kaldırımlar tamir edilmiyor. 15-20 yıl önce Çağlayan böyle değildi. Bölgede canlılık yok. Sadece bir araba kalabalığı var. Ben de esas bölgeliler gibi eskiyi arıyorum” ifadelerini kullandı

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.