1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kanunsuz tabanca taşıyanlara hoşgörü yok!
Kanunsuz tabanca taşıyanlara hoşgörü yok!

Kanunsuz tabanca taşıyanlara hoşgörü yok!

Gazimağusa Ağır Ceza, KKTC’de izinsiz olarak bulunduğu sırada yapılan bir polis baskınında, tasarrufunda 1 adet tabanca ve 8 adet mermi ele geçirilen Ömer Ocak’ı, 14 ay hapis cezasına çarptırdı

A+A-

Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi, bir polis baskınında, tasarrufunda 1 adet tabanca ve 8 adet canlı mermi ele geçirilen 22 yaşındaki Ömer Ocak’ı 14 ay hapis cezasına çarptırdı.

Sanığın, konu suçu işlediği dönemde KKTC’de izinsiz olarak ikamet ettiği de belirtilirken, cinayet ve yaralama türü suçların ülkemizde son zamanlarda oldukça yaygınlaştığı, bu nedenle de kanunsuz tabanca tasarruf edenlere hoşgörülü davranılamayacağı bildirildi.

Başkan Nüvit Gazi, Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır ve üye Yargıç Hazal Hacımulla’da oluşan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nin oy birliğiyle aldığı kararı Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır okudu.

Tabancayı yol kenarına attı

Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır, öncelikle iddia makamının mahkemeye aktardığı olgulara özetle değindi. Şerife Katip Kır, 28 Ağustos 2018 tarihinde, saat 23.00’te, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin, Gazimağusa Devlet Hastanesi çift şerit çevre yolunda, şüpheli bir şekilde duran 2 aracın yanında durduğunu söyledi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.