1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Karayel sınırların ötesine esti
Karayel sınırların ötesine esti

Karayel sınırların ötesine esti

Ülkemizin yetiştirdiği başarılı besteci ve solist Fikri Karayel ikinci single’ı ile ses getireceği Türkiye müzik dünyasında, ünlü sanatçıların büyük rağbet gösterdiği besteleri ve yankı uyandıracağı konserleriyle de gururumuz olacak

A+A-

Müzikteki yetenekleriyle ülke sınırlarını aşıp geniş kitlelere ulaşan sanatçılarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Toplum olarak gururumuzu okşayan bir başarı daha bizler için hiç sürpriz olmayan bir yeteneğimizden geldi.

Sahnelerle tanıştığı anda müzikteki cevheriyle parlayan ve takdirimizi toplayan Fikri Karayel şu sıralar birbirinden güzel projeler için kolları sıvadı. Yoğun çalışmasından dolayı yaşamını İstanbul’da sürdürmeye başlayan Karayel ardı arkası kesilmeyen besteleri, performansları ve hız kazanan konserleriyle dikkatleri hayli üzerine çeker oldu.

Sadece performans anlamında değil, besteleriyle de çıtasını her geçen gün yükselten bu başarılı sanatçımızla gazeteniz Havadis’te keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Emin adımlarla Türkiye’ye doğru esen Karayel, bakın bizlerle neler paylaştı:

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.