1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Kaşlarınızı dolgunlaştırmak için çözüm kaş vitamini
Kaşlarınızı dolgunlaştırmak için çözüm kaş vitamini

Kaşlarınızı dolgunlaştırmak için çözüm kaş vitamini

Kaşlarınızı dolgunlaştırmak için çözüm kaş vitamini

A+A-

Kaşlar da tıpkı saçlar gibi dengesiz beslenme, dış etkenler, stres, yanlış kozmetik ürün tercihi gibi faktörlerden dolayı zamanla dökülerek seyrekleşebilir. Çok az insanın bildiği bu gerçekle kaşlarda oluşan boşlukların yüzün görüntüsünü olumsuz yönde etkilemesiyle yüzleşilir. Profesyonel ve Kalıcı Makyaj Uzmanı Demet Tecir, dökülen kaşların geri kazandırılmasıyla ilgili neler yapılabileceğini anlattı.

KAŞ VİTAMİNİ İLE DOLGUN KAŞLARA KAVUŞUN!

Kaşlar, yüz ifadesinin tamamlayıcısıdır. Yanlış biçimlendirilmiş kaşlar, yüzün bütün anlamını değiştirir, bakışları farklılaştırır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için kaşlarındoğru bir şekilde biçimlendirilmesi şarttır. Kaş şekillendirmenin önündeki en önemli sorun ise zaman içerisinde kaşın bütününde meydana gelen seyrekleşmelerdir. Bu tip durumlarda kaş vitamini uygulaması sayesinde kaşların eski görüntüsüne kavuşması sağlanabilir. Uygulama, farklı vitaminlerin karıştırılmasıyla elde edilen özel bir kokteylin kıl köklerini güçlendirmesi esasına dayanır.

ÖNCELİKLE KAŞ ŞEKLİ TASARLANIR

İşleme başlanmadan önce kişinin istediği görüntü göz önünde bulundurularak bir kaş şekli tasarlanır. Ardından yapıyı bozan boşluklar tespit edilir. Burada iki aşamalı bir işlem yapılır. Önce kökleri zayıf olan kaşlar ustura ile kazınarak gürleştirilir. Ustanın kulanım amacı cansız tüylerin kalınlaşmasını sağlamaktır. Ardından serum uygulamasına geçilir. İşlem yaklaşık 4-6 seans sürer. Seans sayısı ihtiyaca göre uzayabilir. İkişer haftalık programlanan ve her biri yaklaşık yarım saat süren seansların ardından koruma seanslarına geçilir.

DOĞRU UYGULAMA İLE KAŞLAR DOLGUNLAŞACAK

Kaşları yeteri kadar dolgun görünmeyen kadınların çözüm için uyguladıkları farklı yöntemler mevcut. Kaşlarda kullanılan kalemler ve farlar gibi kozmetik ürünlerle boşlukları doldurarak geçici çözümler üretmek mümkün. Ancak bu yöntemler kalıcı olmadıkları gibi, gün içerisinde bozulma gibi bazı sorunları da beraberinde taşır. Denize veya havuza girmek, terlemek gibi nedenlerle kaşlara bu şekilde yapılan dolgunlaştırma uygulamaları etkisini kaybeder. Bir diğer risk ise kullanılan kozmetik ürünlerinin alerjiye neden olma ihtimali. Kaşların gürleştirilmesi için kullanılan bitkisel ürünler ise sadece kullanıldıkları süre boyunca etki ederler. Tüm bu bilgilerin doğrultusunda kaşların dolgunlaştırılması için en güvenilir ve kalıcı yöntemin kaş vitamini olduğu söylenebilir. Kaş vitamininin en büyük avantajlarından biri de dökülen kaşların yerini alan yeni kaşların kişinin kendi kıl kökünden uzaması nedeniyle doğal görüntünün bozulmamasıdır.

Kaşların dolgunlaştırılması sabır isteyen bir süreci kapsar. Kalıcı bir sonuç isteyenler için en uygun yöntem kaş vitaminleridir. Bu uygulamayı yapacak kişinin alanında uzman olması sonucun daha başarılı olmasını sağlar. Kaşlarında şekil bozukluğu olanların bu noktaya dikkat etmeleri tavsiye edilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.