1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Katil zanlısı pişmanmış
Katil zanlısı pişmanmış

Katil zanlısı pişmanmış

Gönyeli’de 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan’ı 13 bıçak darbesiyle öldürmekle suçlanan Fatih Çıkrıkçı, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Zanlı, mahkemede ilk kez konuştu

A+A-

Gönyeli’de 13 bıçak darbesiyle vahşice öldürülen 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan’ın eski sevgilisi olarak bilinen cinayet zanlısı Fatih Çıkrıkçı, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Mahkemede ilk kez söz alan Fatih Çıkrıkçı, “Pişmanlık duyuyorum. Murat Sazak ve İsmail Kiliç’in olayla alakası yok. Sadece Sazak ve Kiliç’le bağlantıya geçtim” dedi.

Fatih Çıkrıkçı’yı saklamakla suçlanan Murat Sazak ve İsmail Kiliç, geçtiğimiz hafta mahkemeye çıkarılarak, ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest kalmıştı.

Yargıç Cenkay İnan’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Ergin Atıcı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan Müfettiş Muavini Emirali Gürler’i tanık olarak dinletti.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.