1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KAÜ-SEM Eğitimleri fırtına gibi esiyor
KAÜ-SEM Eğitimleri fırtına gibi esiyor

KAÜ-SEM Eğitimleri fırtına gibi esiyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜ-SEM) sertifikalı eğitim programları hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

KAÜ-SEM, Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) ve Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği protokolü ile tek çatı altında birçok farklı programda ortak sertifikalı eğitim programları düzenliyor. Aynı zamanda KAÜ-SEM’in Psikodemi Eğitim ve Gelişim Akademisi ile yaptığı iş birliği protokolü çerçevesinde mesleki gelişim ve çocuk akademisi programları da verilecek. Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneği (KTFKD) ile gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde yabancı dil programlarının yanı sıra ortak kültürel etkinlikler de düzenlenecek.

KAÜ-SEM, özgün eğitimde alınan eğitim dışında yaşamsal faaliyetleri yürütebilmek, kişisel gelişim ve yaşam okulunda emin adımlarla ilerlemek için eğitim birimlerine açılan kurslara da destek oluyor. Ayrıca, kurslarda tercih edilen alanlarda uzmanlaşma konusunda yardımcı olurken, kimi zaman da sadece pratik bilgileri barındıran eğitimleri vermeyi amaçlıyor.

KAÜ-SEM tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından bireysel ve kurumsal sertifikalı programlarının 2018 Bahar dönemi kayıtları devam ediyor. KAÜ-SEM Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Sertifikalı olarak gerçekleştirilmekte olan kurslara isteyen herkesin katılabileceği belirtilirken, kursların konusunda uzman akademisyenler tarafından verileceği de vurgulandı.

Kurs kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, KAÜ-SEM bünyesinde gerçekleştirilen kurslar hakkında İdari ve Sosyal İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Oya Ertuğruloğlu, ‘‘kamera önü oyunculuk eğitimi, girişimcilik, satın alma yönetimi, gösteri ve sahne sanatları, aile danışmanlığı, koçluk ve mentörlük eğitimi, kişisel gelişim eğitimleri, dijital ve bilişim programları, iletişim eğitimleri, arabuluculuk eğitimi, kalite yönetimi, insan kaynakları yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, finans yönetimi, iş sağlığı ve güvenliği, gastronomi ve sofra sanatları, barista eğitimleri, sosyal medya, moda tasarım, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik’’ yer aldığını belirtirken, ayrıca, açıklamada; KAÜ-SEM yabancı dil kurslarının devam etmekte olduğunu rusça, yunanca, italyanca, fransızca, ingilizce almanca, ispanyolca dillerini öğrenmek ve yukarıda yer alan diğer sertifika programlarına katılmak isteyenlerin her türlü detaylı bilgiyi www.auc.edu.tr web adresinden, 0392 228 92 33 numaralı telefon üzerinden veya başvurularını direkt olarak info@auc.edu.tr elektronik posta adresinden yapabileceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.