1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kavgadan sonra, kayıplara karıştılar
Kavgadan sonra, kayıplara karıştılar

Kavgadan sonra, kayıplara karıştılar

Haspolat'ta üniversite öğrencileri arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgayla ilgili tutuklanan iki kişi yeniden mahkemeye çıkarıldı… Olayda bıçaklanarak yaralanan iki kişinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

A+A-

Emine UYSAL

Haspolat'ta kız meselesi yüzünden çıkan kavga olayıyla ilgili polisin soruşturması sürüyor.

Bıçaklı saldırı olayıyla ilgili Chika Victor Ibeleme ile Walter Tejaiye Oloruntosin dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis, üç kişinin halen arandığını, olayda bıçaklanarak yararlanan iki kişinin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

Bıçaklı saldırı olayıyla ilgili Chika Victor Ibeleme ile Walter Tejaiye Oloruntosin dün mahkemeye çıkarılarak, haklarında 7’şer günlük ek tutukluluk emri alındı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Ercan Kunduracı’yı tanık olarak dinletti.

Kunduracı, 6 Ekim günü saat 20.00 sıralarında, Haspolat'ta Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne (UKÜ) ait umumi bir yerde olan apartmanlar önünde kız meselesi yüzünde çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğünü söyledi.

Kunduracı, kavga sırasında zanlı Chika Victor Ibeleme ve Walter Oloruntosin Tejaiye ve aranmakta olan üç şahsın bir taraf olup elleri ve ayakları ile vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak suretiyle kavgada yer aldıklarını anlattı.

“Beysbol sopasıyla darp etti”

Polis Kunduracı, kavga sırasında zanlı Ibeleme'nin tasarrufunda bulundurduğu tecavüzkar alet olan beysbol sopasını sağa sola sallayarak karşı tarafta bulunan şahısları ciddi şekilde darp ettiğini belirtti.

Kunduracı, zanlı Tejaiye'nin ise elinde tutmakta olduğu ağız uzunluğu 22 cm toplam uzunluğu 38 cm olan bıçakla diğer taraf olan Emmanuel Ojo ve Jeffrey Ojo Alajhi’yi ağır şekilde yaraladığını ve yaralıların şu an hastanedeki tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Kunduracı, zanlı Chika Victor Ibeleme tarafından olayda kullanılan beysbol sopasının henüz bulunamadığını ve aranmakta olduğunu belirtti.

Kunduracı, tahkikatın selametle yürütülmesi için olayla ilgili olarak aranan bulguların ve henüz tespit edilmeyen bir kişinin olduğunu belirterek, zanlıların 7 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Avukat Ramadan Sanıvar, tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, tahkikatın selametle yürütülmesi için, zanlıların 7 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.