1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kayserispor'da kaptanlar Umut Bulut ve Şamil Çinaz kadro dışı
Kayserispor'da kaptanlar Umut Bulut ve Şamil Çinaz kadro dışı

Kayserispor'da kaptanlar Umut Bulut ve Şamil Çinaz kadro dışı

İstikbal Mobilya Kayserispor'da Bülent Uygun'un göreve gelmesinin ardından seri ayrılıklar yaşanıyor. Son olarak takımın iki kaptanı Umut Bulut ve Şamil Çinaz da kadro dışı bırakıldı.

A+A-

Kayserispor'da değişim sürüyor. Bülent Uygun'un gelişinin ardından kadro dışı bırakma işlemleri devam ediyor. Geçen hafta Emmanuel Adebayor, Adryan Tavares, Paul Ntep ve Atila Turan gönderilmişti. Şimdi de Umut Bulut ve Şamil Çinaz'ın kadro dışı kalmasıyla beraber yolların ayrıldığı oyuncu sayısı 6'ya yükseldi.

Umut Bulut takımın birinci kaptanı, Şamil Çinaz ise kaptanlardan biriydi.

Ligin son sırasında bulunan Kayserispor'da Samet Aybaba'yla yollar ayrıldıktan sonra takımın başına Bülent Uygun getirilmişti.

 

 

Bülent Uygun'un çıktığı ilk maçta Kayserispor, Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek umut vadetse de, sonraki 3 maçta Gençlebirliği'ne 2-1, Sivasspor'a 4-1 ve Beşiktaş'a 4-1 mağlup olmuştu.

Kayserispor 13 maçta 4 beraberlik, 8 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyetle 7 puan topladı ve son sırada bulunuyor. Tek galibiyetini ise Bülent Uygun'un geldiği ilk maçta Fenerbahçe'ye karşı alabildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.