1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kazak, tutuklu yargılanacak
Kazak, tutuklu yargılanacak

Kazak, tutuklu yargılanacak

“Cinsel taciz”, “darp” ve “vahim zarar” suçlarından aleyhinde birçok dosya bulunan Recep Kazak, bu kez Lefkoşa’da kız arkadaşını dövme suçundan tutuklandı

A+A-

Cihangir’de birlikte yaşadığı kız arkadaşına defalarca şiddet uyguladığı ileri sürülen zanlı Recep Kazak, tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili ifade veren polis memuru Kamuran Kale,  zanlı Recep Kazak’ın önceki gün Lefkoşa’da meydana gelen “kasti hasar”, “darp” ve “şiddet tehdidi” suçlarından tutuklandığını belirtti.

Kale, zanlı Recep Kazak’ın kendisini aldattığı gerekçesiyle kız arkadaşı E.I ile tartıştığını, tartışma sırasında cep telefonunu duvara firlatıp, hasara hasara uğrattıktan sonra masa üzerindeki makası alarak E.I’ya hitaben “beni aldattığını hissedersem öldürürü seni” dediğini ve E.I’nın vücudunun muhtelif yerlerine vurup, boğazını sıktığını kaydetti.

Kale, zanlı Recep Kazak’ın adına 30 Ocak 2018 tarihinde “vahim zarar” suçundan, 07 Şubat 2018 tarihinde “darp” suçundan, 28. Kasım 2018 tarihinde “cinsel taciz”, “darp” suçundan dosya tanzim edildiğini ve zanlının bir ayı geçmeyen süre ile cezaevine gönderildiğini hatırlattı

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.