1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan gelir amaçlı termos satışı...
Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan gelir amaçlı termos satışı...

Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan gelir amaçlı termos satışı...

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre, fiyatı 25 TL olan termosların bugünden itibaren vakıftan temin edilebileceği belirtildi.

A+A-

Kanserle mücadele eden çocuk ve ailelerine yardım etmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren ve her yıl en az bir yeni ürünü satışa sunarak gelir elde etmeyi amaçlayan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, tasarımını sanatçı Rukiye Ulusan’ın gönüllü olarak yaptığı ve bir kısmının üretimine Telsim’in sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde sponsor olduğu termosları satışa sundu.

Açıklamada, “Daha fazla bilgi için 227 0616 ve 227 0617 numaralı telefonlardan vakıf yetkililerine ulaşabilir veya Atatürk Caddesi No: 20 Lefkoşa Mahkemeler Karşısı’nda bulunan vakıf binamızdan ürünlerimizi temin edebilirsiniz” denildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.