1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KEMPO Savunma Sporları Federasyonu ziyaretlerde bulundu
KEMPO Savunma Sporları Federasyonu ziyaretlerde bulundu

KEMPO Savunma Sporları Federasyonu ziyaretlerde bulundu

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Mehmet İngenç başkanlığında milli takım kafilesi İskele Belediyesi ile İskele Polis Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilen ve iki şampiyonanın bir arada yapıldığı İKF Kempo Avrupa ve Asya şampiyonasına katılan Kempo Savunma Sporları Federasyonu milli takım sporcuları şampiyonada 3 Altın, 3 Gümüş, 7 Bronz toplamada 13 madalya kazanan sporcularımız önemli başarılar elde ettikten sonra ülkemizde İskele Belediyesi ile İskele Polis Müdürlüğü’ne kafile olarak bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İskele Belediyesi

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Mehmet İngenç başkanlığında milli takım kafilesi ilk olarak İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İskele Belediye binasında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde konuşan başkan Hasan Sadıkoğlu, Kempo Savunma Sporları Federasyon İskele İlçesinde yapılan faaliyetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yurt dışında elde edilen başarılardan dolayı milli takım sporcularını tebrik ederek başarılar diledi.

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Mehmet İngenç, Avrupa ve Asya şampiyonasında elde ettikleri önemli başarılar hakkında bilgiler vererek, teşekkür plaketi taktim etti.

İskele Polis Müdürlüğü

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Mehmet İngenç başkanlığında milli takım kafilesi daha sonra İskele Polis Müdürü Erdal Şanlıda’a nezaket ziyaretinde bulundu. İskele Polis Müdürülüğü binasında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde konuşan İskel Polis Müdürü Erdal Şanlıdağ, Türkiye’deki şampiyonalara katılarak başarılı olan Kempo milli takım sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Kempo Savunma Sporları Federasyon başkanı Mehmet İngenç, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’de Kempo milli takımın elde etmiş olduğu başarılar hakkında bilgi aktararak, teşekkür plaketi taktim etti.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.