1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Kesik insan bacağı’ hastane atığı mı?
'Kesik insan bacağı’ hastane atığı mı?

'Kesik insan bacağı’ hastane atığı mı?

Lefkoşa Kabristanı’nın arka tarafındaki dere yatağında çalışma yapan bir kepçe operatörünün bulduğu insan bacağının, cerrahi müdahale ile kesilmiş olduğu belirlendi.

A+A-

Emine UYSAL

Lefkoşa Mezarlığı’nın arka kısmındaki dere yatağında, önceki gün akşamüzeri bulunan kangrenleşen kesik bacağın, cerrahi müdahale ile kesilmiş olduğu belirlendi.

Vücudun sağ tarafına ait olduğu düşünülen ve siyah bir poşet içinde bulunan bacağın yanında birkaç adet de şırınga tespit edilmişti.

Kesik bacağın bir cinayet kurbanına mı, yoksa tıbbi bir müdahale ile herhangi bir hastanede kesildikten sonra bir şekilde buraya mı gömüldüğünü araştırmaya başlayan polis, öncelikle bacağı Adli Tıp Uzmanı’na inceletti.

Elde edinilen bilgiye göre, Adli Tıp Uzmanı Dr. İdris Deniz’in bacak üzerinde yaptığı ilk incelemede, bacağın muhtemelen cerrahi müdahale sonucu kesildiği bulgusuna vardı.

Polisin şu anda, hastanelerde bacak kesilip, kesilmediğiyle ilgili soruşturma yaptığı belirtildi.

Kepçe operatörünün ihbarıyla ortaya çıkmıştı

Akıllara durgunluk veren olay, 10 Ekim akşamı bir kepçe operatörünün ihbarıyla ortaya çıkmıştı.

Dere yatağı kenarında çalışma yaptığı esnada toprak altından çıkan ve yeni gömüldüğü düşünülen kesik bacağı gören operatör, durumu polise bildirmişti.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, olay mahallinde incelemelerde bulunmuştu.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri ile Olay Yeri İnceleme uzmanları, hiçbir detayı atlamamak için olay mahallinde titiz bir inceleme yaptı.

Vücudun sağ kısmına ait olduğu düşünülen bacak, siyah bir poşet içinde bulunmuş, yanında da bir kaç adet şırınga çıkmıştı.

Bölgeye atılmış başka vücut parçalarının olup olmadığını araştıran ekipler, çevrede kazı çalışması yaparak uzun süre inceleme yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.