1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kıb-Tek’in maaşları mercek altında
Kıb-Tek’in maaşları mercek altında

Kıb-Tek’in maaşları mercek altında

Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, Kıb-Tek'in iyi yönetilmediğini söyledi

A+A-

Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, yakıt zammının elektrik faturalarına 2 kuruş, maaş artışının ise 4 kuruş olarak yansıtıldığını belirterek, bu konunun masaya yatırılacağını söyledi.

Diyalog Gazetesi’nden Çiğdem Aydın’ın haberine göre Başbakan Yardımcısı HP Genel Başkanı Kudret ÖZersay, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun iyi yönetilmediğini belirterek son maaş artışlarını buna örnek gösterdi. Kurumda reform yapılması gerektiğini söyleyen Özersay, son zamlarda yakıt artışının faturalara 2 kuruş, maaş ve haklardan kaynaklanan artışın ise 4 kuruş olduğuna dikkat çekerek, bunun rahatsızlık yarattığını belirtti. “Elektrik zammı bizi de rahatsız ediyor. Bu kurum iyi yönetilmiyor. Kıb-Tek personel maaşlarının ele alınması gerekiyor” diyen Özersay, personel giderlerinin sıkıntılı olduğunu ifade etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.