1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Koca'nın aşı davetine yanıt
Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Koca'nın aşı davetine yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Koca'nın aşı davetine yanıt

Sağlık Bakanı Koca, Meclis'te temsil edilen siyasi parti genel başkanlarına corona virüs aşısı daveti yapmıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu'' olarak sırasını bekleyeceğini belirterek, öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması g

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın "Sen Varsan Biz Varız" kampanyasında saha çalışmalarının başlatılması dolayısıyla düzenlenen tanıtım etkinliğine canlı bağlantı ile katıldı.

Çalışmaya katılan tüm partililerden yeni tip corona virüsle (Covid-19) mücadele kurallarına uymalarını isteyen Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan aşılama çalışmasıyla ilgili değerlendirmede de bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Aşılama başladı. Aşı için davet de geldi, Sayın Bakan aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım. Onlar aşı olduğu zaman... Çünkü onlar doğrudan doğruya hastalarla ilişki kuruyorlar, onları tedavi ediyorlar. Onlar günün 24 saatinde çalışıyorlar. Eğer bugün pandemide çok ciddi, yaygın bir tablo ortaya çıkmadıysa, bunun temel nedeni bizim sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri çabadır. Verdikleri mücadeledir. Eğer bir yerde sağlık çalışanı görürseniz ona benim selamlarımı, saygılarımı iletirseniz çok memnun olurum. Çünkü sağlık çalışanlarının verdiği çaba her şeyin üstünde."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.