1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kingsley Coman futbolu bırakabilir
Kingsley Coman futbolu bırakabilir

Kingsley Coman futbolu bırakabilir

Bayern Münih'in 22 yaşındaki yıldızı Kingsley Coman, yaşadığı sakatlıklardan dolayı yorulduğunu ve futbolu bırakabileceğini ifade etti.

A+A-

2017 yazından Juventus'tan Bayern Münih'e transfer olan Fransız yıldız Kingsley Coman, bir kez daha ameliyat olmak istemediğini ifade etti ve futbolu bırakabileceği yönünde sinyaller verdi.

"Belki de ayaklarım futbola uygun değil"

Geleceğin önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Coman'ın başı sakatlıklarla belada. Genç yıldız artık ameliyat olmaktan bıktığını söyledi. 

TF1'e konuşan Coman daha önce iki kez ameliyat olduğunu belirterek,"Artık yeter. Bir kez daha ameliyat olmak istemiyorum. Çok zor bir yıldı benim için. Belki de benim ayaklarım bu seviyede futbol oynamak için uygun değildir. Belki de benim için başka bir hayat vardır" dedi.

Bu sezon iki defa bağ yırtığı sakatlığı yaşayan Coman, daha önce de yine diz bağ yırtığı ve ayak bilek kapsül yırtığı gibi sakatlıklar yaşamıştı.

Alman ve Fransız basını, Bayern Münih'in yıldız isminin henüz 22 yaşında futbolu bırakabileceği yazdı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.