1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kiralık arabadaki 3 alkollü genç tutuklandı
Kiralık arabadaki 3 alkollü genç tutuklandı

Kiralık arabadaki 3 alkollü genç tutuklandı

Gazimağusa’da dün akşam Coffemania önünde karşı şeride geçen sürücüsü meçhul kiralık araç, 3 araca çarpıp, 6 aracın hasar görmesine neden oldu

A+A-

Gazimağusa’da dün akşam saat 21.30’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde Coffemania isimli işyerinde önünden meydana gelen trafik kazasında içerisinde yabancı uyruklu 3 alkollü kişinin bulunduğu kiralık araç, 3 arabaya çarpıp kendisi de dahil 6 aracın hasar görmesine yol açtı. Caddenin adeta savaş alanına döndüğü trafik kazasında, polis suçlu durumda bulunan ZFP 426 plakalı aracın sürücüsünü tespit edemedi.

Araçta bulunan Orkhan Khalılov (E-26)127 miligram alkollü, Nıkıta Vorozheıkın (E-21)230 miligram ve Oleksandr Plıuta(E-22) 162 miligram alkollü olan yabancı uyruklu kişiler aracın sürücüsü ile ilgili birbirlerinden çelişkili beyanlar verdiler.

Polis, bu nedenle de bu 3 kişiyi tutukladı. Araç sürücüsünün kim olduğu yapılacak araştırmadan sonra netleşeceği öğrenildi. Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kaza İsmet İnönü Bulvarında sürücüsü meçhul şahıs ZFP 426 plakalı salon aracı süratli ve tehlikeli bir şekilde Sakarya çemberine doğru kullanıp Coffimania önlerine geldiğinde mümkün mertebe yolun solunu muhafaza etmeyip dikkatsiz bir şekilde yolun sağından seyretmesi sonucu, o esnada karşı istikametten DAÜ istikametine doğru seyreden Timur Yıldız (E-29) yönetimindeki FL 822 plakalı salon aracın sağ yan kısmına sağ ön kısmı ile çarptı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.