1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Kirli dumanların nedeni son alınan akaryakıtların kalitesiz olmasıdır”
“Kirli dumanların nedeni son alınan akaryakıtların kalitesiz olmasıdır”

“Kirli dumanların nedeni son alınan akaryakıtların kalitesiz olmasıdır”

EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, Teknecik Elektrik Santrali’nden yükselen kirli dumanların alınan akaryakıtların “kalitesiz” olduğunu iddia etti.

A+A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Kubilay Özkıraç, Teknecik Elektrik Santrali’nden yükselen kirli dumanların alınan akaryakıtların “kalitesiz” olduğunu iddia etti.

Özkıraç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada,  “Teknecik Elektrik Santrali’ndeki teknik ekipler, bugüne kadar böyle kötü bir yakıtla karşılaşmadıklarını tarafımıza iletirken, kalitesiz olan yakıtın mevcut jeneratörleri de kötü yönde etkilediği ve arıza çıkmasına neden olduğu bilgimize getirildi.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.