1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KİÜ kaybettiklerimizi andı
KİÜ kaybettiklerimizi andı

KİÜ kaybettiklerimizi andı

KİÜ Asrın Felaketi sebebiyle anma töreni düzenledi

A+A-

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümün nedeniyle KİÜ kaybettiklerimizi andı. KİÜ Konferans Salonu’nda Deprem ve Depremin Psikolojik etkileri konuşuldu ve İsias Otel’de hayatını kaybeden Şampiyon Melekler için düzenlenen anma törenine katılım gösterildi.

Adıyaman İsias Otel’de hayatını kaybeden 35’i Kıbrıslı Türk sporcu ve öğretmenler için bugün Gazimağusa Kabristanlığı Şampiyon Melekler Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine katılım gösteren öğrenciler Şampiyon Meleklerin mezarlarını ziyaret etti.

Ardından Kıbrıs İlim Üniversitesi Konferans Salonu’nda Deprem ve Depremlerin Psikolojik Etkileri adlı sempozyum verildi.

Sempozyum öncesi başta KİÜ öğrencileri Berika Gökçe, Çiğdem Sümer, Hatice Çatak, Şampiyon Melekler Takımı ve depremde tüm kaybettiklerimiz özlemle anıldı.

 Prof. Dr. Mehmet Çakıcı’nın konuşmacı olarak bulunduğu anma törenine KİÜ Rektörü Lale Ayşegül Büyükgönenç, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Tokay Gedikoglu, Prof. Dr. Rukiye Kilili’nin ve Doç. Dr. Şükrü Cankaya başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ve öğrenci katılım gösterdi.

5-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.