1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “KKTC en güvenilir ülke”
“KKTC en güvenilir ülke”

“KKTC en güvenilir ülke”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, pandemi sürecini başarılı bir şekilde yönetilip, vakaların düşük seviyede seyrettiği ve sağlık sisteminin de sorunsuz çalıştığı KKTC’nin “en güvenilir ülke” olduğunu belirtti.

A+A-

Turizm ve Çevre Bakanlığından verilen bilgiye göre, Ataoğlu, 27-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Antalya Turizm Fuarı 2021”e katıldı. Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın “Partner Ülke” statüsünde katıldığı fuar 2 gün sürecek.

Fuara, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun yanı sıra Dağıstan Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Turizm ve Halk Sanatları Bakanı Emin Merdanov, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve yabancı tur operatörleri katıldı.

Ataoğlu, Antalya Turizm Fuarı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada KKTC’nin “güvenli ülke” konumunda olduğunu kaydetti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 pandemisi nedeni ile turizm sektörünün etkilendiğini söyleyen Ataoğlu, pandemi ile yaşamaya alıştıklarını, bu nedenle turizm sektörünü eski günlerine getirmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.